Vrijdagavond keuze-menu

 

 

Vrijdagavond keuzemenu:

Elke vrijdag koken wij voor u een heerlijk 3-gangen keuzemenu voor slechts:

€15,50

Elke vrijdag maken wij iets anders lekkers, ons menu wisselt dus wekelijks.

U kunt kiezen uit 3 verschillende voor- hoofd- en na-gerechten.

Wij staan bekend om ons "thema" menu, we hebben namelijk elke week een voor- hoofd en na-gerecht dat op elkaar afgestemd is. Meestal kiezen wij daarbij een land of streek.

 

Onderstaand vind u de menu's voor de komende weken. Let op!!! de datums die erbij vermeld staan!

 

PS: Onze frietjes zijn VERSE frietjes en dat proeft u!!!

 De zomermenu's zijn er!!!! 3- gangen voor € 15,50 zoals altijd en check 11 Augustus eens.....

1)Voor iedereen die op vakantie gaat: een fijne vakantie!
2)Voor iedereen die thuisblijft: kom lekker bij ons eten
3)Voor iedereen die twijfelt...zie tekst hierbeneden en ga terug naar nummer 2...

Groetjes! En oh ja...vergeet niet op tijd te reserveren!!!
06-40666537

Vrijdag 14 Juli: Pasta Pronto!!!
-    Salade caprese; tomaat mozzarella, pijnboompitjes en balsamico
-    Carpaccio; kleine carpaccio met salade
-    Groentensoepje; goed gevulde ouderwetse groentesoep

-    Pasta met zalm in een spinazie-roomsaus
-    Varkenshaasje met champignonsaus
-    Zuurvlees

-    Huisgemaakte tiramisu
-    Coupe tricolore; aardbei/vanille/pistache
-    Italiaanse koffie

Vrijdag 21 Juli: Stiene vaan de bok en kneupjaan
-    Hinnesop; ouderwets kippensoepje met verse groenten.
-    Wrap met krokante kip en een pittige salsa.
-    Ceasar salade; salade met krokante gegrilde kipstukjes, ei en croutons.
-    
-    Knien; de echte, in t zoer-met sjroep, zoe wie ut huurt!
-    Sjinkske; klein Limburgs beenhammetje met mosterdsaus.
-    Vistrio; drie soorten visfilet met zoete paprikasaus.

-    Lekker stukske vlaoj.
-    Dame blanche.
-    Puddingske; zellef gemaak!

Vrijdag 28 Juli: Vanalles met champignons…(of zonder!!)
-    Champignon crème soepje
-    Ouderwetse runder-groentesoep, mèt soppevleis
-    Garnalencoctail

-    Varkenshaas met champignonsaus
-    Entrecote met gebakken knoflookchampignons
-    Vismedaillons met witte wijn dille saus

-    Wafel met poedersuiker en slagroom
-    Dame blanche
-    Verwenkoffie/thee

Vrijdag 4 Augustus: De Budapest citytrip
-    Hongaarse pittige tomatensoep
-    Chili nacho’s; pittige chippies in met spekjes en uitjes in de oven gegratineerd.
-    Courgette creme soepje

-    Hongaarse goulash
-    Duvelkesvleis; soort kipsate, maar dan helemaal anders…
-    Vismedaillionnetjes met zoete paprikasaus


-    Palacinka; Flensje met cremevulling en chocosaus
-    Irish coffee
-    Vlaflip; ouderwets lekker yoghurt, puddingtoetje


Vrijdag 11 Augustus: BBQ!!!! All you can eat BBQ buffet voor €15,50!!!

Vrijdag 18 Augustus: Sambal bij???
-    Sotosoep; pittige kippensoep met losse ingredienten die u er zelf in mag doen!
-    Wrap met krokante kip en pittige salsa
-    Chili nacho’s; pittige chippies met spekjes en ui in de oven gegratineerd

-    Sate van kip met lekkere satesaus
-    Varkensfilet met champignonsaus
-    Zoervleis; met stroop gezoet runderstoofvlees op maastrichtse wijze.
-    

-    Spekkoek met ijs en slagroom
-    Huisgemaakte vanillepudding met slagroom
-    Coupe kersen

Vrijdag 25 Augustus: De late “tour de France”
-    Salade Val dieu; lekker warm kaasje met honing en noten.
-    Quiche; huisgemaakte ‘koek’ van bladerdeeg gevuld met gehakt,prei en andere lekkernijen.
-    Champignonsoep; huisgemaakt romig kastanjechampignonsoepje.

-    Bouef Bourguignon; ons alombekende en geprezen frans runderstoofpotje.
-    Kip boursin; kipfiletstukjes in een heerlijk romige boursinsaus.
-    Vismedaillions; 2 medaillions van zalm en kabeljouw met wittewijn -dillesaus.

-    Dame blanche.
-    Flensje met warme kersen en slagroom.
-    Chocolademousse.

Vrijdag 1 September: Gesloten; wegens besloten feest!!!!

Opgelet! Reserveren is noodzakelijk, telefonisch via 06 40666537

 


Let op!!! Reserveren is belangrijk en wacht daarmee niet tot vrijdagmiddag....de kans is groot dat het dan al vol is!
Via 0640666537, 0650706185 of via de mail
info@brigidahoeve.nl
Laten we hopen op goed weer dan kunnen we lekker op het terras eten!!!

Groetjes Team Brigidahoeve

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bastings Webdesign