Vrijdagavond keuze-menu

 

 

Vrijdagavond keuzemenu:

Elke vrijdag koken wij voor u een heerlijk 3-gangen keuzemenu voor slechts:

€15,50

Elke vrijdag maken wij iets anders lekkers, ons menu wisselt dus wekelijks.

U kunt kiezen uit 3 verschillende voor- hoofd- en na-gerechten.

Wij staan bekend om ons "thema" menu, we hebben namelijk elke week een voor- hoofd en na-gerecht dat op elkaar afgestemd is. Meestal kiezen wij daarbij een land of streek.

 

Onderstaand vind u de menu's voor de komende weken.

 

PS: Onze frietjes zijn VERSE frietjes en dat proeft u!!!

Zooooooooo….de menu’s zijn weer klaar! Vergeet niet op tijd te reserveren, we moeten vaak mensen teleurstellen die zomaar aan komen…We hebben jammer genoeg maar beperkt plaats en zeker nu de zomer voorbij is (snik) en iedereen weer binnen in de Brasserie moet zitten.
 

Let op! Vanaf nu graag bellen om te reserveren op het vaste nummer 043 8517149 Tijdens onze openingstijden kunt u ons daarop bereiken en kunnen wij gelijk in de agenda kijken of er nog plek is!
Bij voorbaat dank en hopelijk zien we jullie snel!
 

 

Vrijdag 8 September: Met de pauselijke groeten uit Italie
 

-    Salade Caprese; tomaat mozzarellasalade met balsamico en pijnboompitjes
-    Frisse kipcoctail met mandarijntjes
-    Groentensoepje

-    Pasta met zalm en champignonnetjes in een romige spinaziesaus
-    Mestreechter zoervleis
-    Varkenshaasje met champignonsaus

-    Aardbeien tiramisu
-    Dame blanche
-    Italiaanse koffie; koffie met amaretto erin en slagroom bovenop

 

 

Vrijdag 15 September: Een orginele hongaarse titel is moeilijk te vinden….
 

-    Pittige Hongaarse tomatensoep
-    Wrap met krokante kip en spicy sausje
-    Ouderwets lekkere garnalencoctail

-    Hongaarse goulash, zelfgemaakt uiteraard
-    Kip boursin
-    Vismedaillions met zoete rode paprikasaus

-    Flensje met vanillevulling en warme chocoladesaus
-    Cheesecake toetje
-    Coupe aardbeien

 

 

Vrijdag 22 september: Harvies Hurricane in Itteren
 

-    Chili Nacho’s; chippies met spek en uitjes in hete saus gegratineerd in de oven
-    Pompoensoepje met spekjes en creme fraiche
-    Ceasar salade; salade met kip, spekjes, ei en croutons.

-    Amerikaanse hamburger; Lekker groot met alles erop en eraan
-    Varkensfilet met champignonsaus
-    Trio van vis met witte wijn dillesaus

-    Milkshake; aardbei of koffiesmaak
-    Huisgemaakt vanillepuddinkje
-    Koffie met American cookies





Vrijdag 29 september: Daar boven in de bergen
 

-    Knoflooksoep
-    Toast met knoflookboter en gebakken champignon
-    Bladerdeegverrassing

-    Schnitzel “wiener” of met chmpignonsaus
-    Duvelkesvleis; kip met pindasaus,champignons en nog vanalles…een beetje pittig!
-    Visfilet; vangst van de dag met rode paprikasaus

-    Warme apfelstrudel met slagroom
-    Flensje met warme kersen en slagroom
-    Coupe noten


 

Vrijdag 6 Oktober: Hoezo geen ouzo?
 

-    Griekse salade met feta en pepertjes
-    Knoflookbrood met tzaziki
-    Champignon cremesoepje

-    Souflaki’s van varkenshaas
-    Mestreechter zoervleis
-    Vismedaillions met witte wijn dillesaus

-    Baklava met bolletje ijs en slagroom
-    Griekse yoghurt met vers fruit
-    Coupe Brigidahoeve

VRIJDAG 13 OKTOBER GESLOTEN WEGENS BESLOTEN FEEST!!!


Vrijdag 20 Oktober: Sjeng aon de geng
 

-    Hinnesopke
-    Salade met brie, spekjes, noten en honing
-    Fruitige frisse kipcoctail

-    Knien in ut zoer; hier komen onze gasten voor terug…
-    Sjinkske; beenhammetje met mosterdsaus
-    Kipsate; met atjar,kroepoek en uitjes

-    Vlaoi vaan oma; lekkere veersgebakke appeltoert
-    Verweenkoffie; koffie met lekkere verwenerijkes
-    Coupe banaan

 

 

Vrijdag 27 oktober: Saint de miljard

-    Salade val dieu
-    Gegratineerde uiensoep
-    Carpacciosalade

-    Bouef Bourguignon uit eigen keuken…verrukkelijk!
-    Entrecotestukjes met champignonnetjes en knoflook
-    Kippenpasteitje

-    Kaasplankje met diverse franse kazen
-    Dame blanche
-    Huisgemaakte Chocomousse

Heeft u een suggestie voor of een lekker gerecht, ander land, leuk thema of grappige titel voor een menu? Wij horen het graag en staan altijd open voor op of aanmerkingen!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bastings Webdesign